torsdag 29 september 2011

Vackra änglar


Har köpt hem dessa vackra änglar som nu finns inlagda i webbutiken under en ny flik som heter Änglar. Har fått änglar på hjärnan och det kommer nog dyka upp lite mera sånt framöver.


Kram Åsa

Betong, dekoration och annat




Nya varor som är inlagda i webbutiken. Under flikarna trädgård, dekoration, hemmet eller så hittar ni allt under Nyheter. 4 olika fina blomsternålar till mosskransar och arrangemang. Fusk kuddmossa, dörrkranshjärta, lykta i platt modell, betongrosor, betongskål, liten betongängel. Hjärtat blir nog jättefint om man tar vit spets omkring.


Kram Åsa

torsdag 22 september 2011

Katten vilken disk!


Roliga broderade handdukar. 2 var beställda och hämtades ut igår och så blev det en extra.


Kram Åsa

torsdag 15 september 2011

Snygga necessärer och härliga tvålar


Nyhet i butiken: Necessärbox i rött med vita prickar. Med plats för mycket. Fin till vuxen eller barn. Frottébadlakan kan beställas med namn=bra julklapp.


Ljuvlig kubtvål från Frankrike med underbar doft av jordgubb. Just nu doftar det mycket i min ateljé. Ett målat loppisfat och en loppiskupa letade jag fram så blir doften lite mildare. Går bra om man har en eller två tvålar men när man har många på ett litet utrymme så doftar det massor.



Svart necessär till herr men lika fin till dam. Silvergrå brodyr till svart frottébadlakan är snyggt. Hjärttvålen är helt underbar med Jasmindoft. Vacker att ge bort tillsammans med en handduk.


***

Vi har även fyllt på lite av de tvålar vi hade innan. Kan inte ha så många dofter i min lilla ateljé. Mera saker är på ingång så kika in under Nyheter i webbutiken så hittar ni allt där. Väntar en leverans denna vecka med så vackra änglar och en del annat.


Sen måste jag bara tillägga att jag inte kan kommentera på min bärbara dator. Har skrivit om det förr. Kommer bara tillbaka till inloggningen. Däremot på vår stationära dator lyckas jag ibland. Kikar i alla fall in till er och hoppas att det löser sig så småningom.


Har haft mycket att göra här men har kommit till slutet. Så nu är det inte alls så mycket väntetid på broderade produkter. Färdiga varor i lager skickas omgående.


Tack för att ni kikar in

Åsa

lördag 10 september 2011

Hantverk i sjöboden på Möljen i Glada Hudik


I en av Sjöbodarna (vänster) på Möljen i Glada Hudik så säljer jag nu lite av mitt hantverk. En kompis har tagit över en hantverksbod och där har hon även blivit återförsäljare av Panduroproduker. Så Carina kan ta hem på beställning.


Nytt namn och en fin skylt utanför butiken. En kompis till Carina har öppnat café. Sittplatser finns nere i butiken men de har även hela övervåningen där man kan sitta.



Här ser ni en hörna med sittplatser nere och lite hembakat. Brickorna är till salu och gjorda av PiaF.



Här är lite hantverk och en del hobbygrejor.



Mera hantverk.


Här har varit en stressig vecka med mycket att göra. Har haft massor att sy och har fortfarande en hel del kvar. En liten leverans från det jag beställde på mässan har redan kommit hem och en annan kommer till veckan. Kan ta tid innan jag får in det i webbutiken.


Kram Åsa