torsdag 30 april 2009

Vitt...vitt och vitt

Visar bara vitt idag, blandat med nya och gamla kameran. Bilderna blir lite olika format, syns på de stående bilderna.

Takstuckatur i vårt matrum, ojdå...spindelnät.


Syateljén/butiken




Syateljén/butiken, min vita hörna



Bilder med gamla kameran. (ovanför)


Bilder med nya kameran.


Blir nog bra till slut med den nya kameran. När jag lärt mej den. Ska visa den vid ett annat tillfälle. Det finns fortfarande några reavärmeljuspåsar kvar (se tidigare inlägg).


Trevlig Valborg

Ska strax gå på kasan och titta

Åsa











onsdag 29 april 2009

Tilda och syateljén






Testar min nya kamera, men har inte tid att lära mej den. Så jag vet inte om dessa bilder är bättre än de förra. Bilderna blev kanske inte så gul som dom brukar vara. Visar lite bilder från ateljén och Tilda snigel och jordgubbar är nya och inlagda på hemsidan www.asasvenskdesign.se
Finns fortfarande några REA värmeljuspåsar kvar (se förra inlägget).
Sålda är Nr 4, Nr 5 och Nr 6

Det har varit lite tidsbrist här hos mej så jag har varit dålig att kika in till er. Deklarationen är i alla fall klar, beställningarna klara, gör en skickning på posten imorgon. Vinsten "väskan" är påbörjad. Nya värmeljuspåsar ska läggas in.
Kramisar
Åsa


tisdag 28 april 2009

REA Värmeljuspåsar

Har tagit fram ett nytt mönster på värmeljuspåsar och då det blev sytt några udda så säljer jag ut dessa 7. Kommer att lägga ut de ny sen på hemsidan. Är tvingad att prishöga påsarna då det tar ca. 20 min bara att brodera. Har legat för lågt på dessa.


REA på 7 st värmeljuspåsar. Nu 65 kr ( frakt 12 kr tillkommer)


Nr: 2 SÅLD***********Nr:1 (def. några stygn utanför)


Nr:3( udda mönster) ***********Nr:4 SÅLD

Nr:5 SÅLD************ Nr:6 SÅLD

Nr:7 (udda mönster)*********** Skapar på datorn


Nya värmeljuspåsarna kommer att blir som mönster nr.1 och även nr.2 fast med större text. Och kommer att kosta 125 kr.

Vi intresse av dessa maila mej på info@asasvenskdesign.se
Först till kvarn gäller. Obs!!! Endast till min mail.

Kram
Åsa


tisdag 21 april 2009

Blommor och Kungadass


Utanför min syateljé har jag planterat lite vårblommor, några penséer och påskliljor än så länge. Mossan är kvar sen i julas. Mosshjärtat är 1,5 år gammalt.


Detta Kungadass finns mellan Avaträsk och Dorotea i Lappland där vi var på besök hos makens släkt i slutet på förra veckan. Eftersom det inte var mycket snö kvar så blev det ingen skoteråkning. For då till en lappkåta efter vägen där vi eldade och satt på fällar i kåtan. Grillade korv och fikade och hade det mysigt. Utanför fanns detta fina dass. Vi har sammanlagt varit 13 personer som varit tillsammans då maken har föräldrar och 2 av sina syskon uppe i Lappland.

Bordet står på min mors och fars uteveranda.

Kram
Åsa

torsdag 16 april 2009

Loppis...fel i huvet


Skjutsade sonen 10 år till Mormor och Morfar i helgen. Mor sa: ska vi åka på loppis...jiippii! När vi for iväg så hörde vi från köket: det måste vara nåt fel i huvet, sa maken och min far. Vi åkte i alla fall iväg några 100 meter och det var för mej ett nytt ställe. Hittade många saker, började ställa undan här och där. Vi hade bråttom för vi skulle äta middag så det var till att rafsa åt sej det man ville ha. Fick i alla fall med mej det ni ser på bilden + ett runt bord som jag lämnade hos mor och far. Maken var inte glad över att få hem dessa saker. Vi var ju 5 st hem i bilen åxå. Igår kom kära mor åkande med mitt bord som vi slängde in i lekstugan.
Handlade dessutom två saker till som var för stor för att gå in i bilen. Oj vilken överaskning det ska bli för maken när dom sakerna kommer hem.....hihi. Ett stort skåp med hyllor och lådor och en vägghylla med hyllplan och knoppar under. Ska visa sen. Ska ev. få dom hemkörda.
Dessa saker ska vitmålas och som vanligt så dröjer det nog länge, så jag lägger dom på hög så länge. Stolarna kommer att bli jättefina, kistorna kostade 20 kr/st, vita kungatavlan fick jag på köpet när jag inte kunde bestämma mej om den var fin eller ful, silverfatet 10 kr har jag ett sen förut.

Jaha det var mina fynd för den här gången. Man kommer så gott som aldrig tomhänt hem från en loppis.
Kramisar på er
Åsa

måndag 13 april 2009

Massor av broderade tygpåsar



Tygpåsar som jag sytt förr men det har fattas snoddar. Nu är dom klar och inlagda på min hemsida www.asasvenskdesign.se Kika på fliken tygpåsar, även tygväskorna är inlagda. Plåsterpåsarna är perfekta till att hänga på toan och slippa leta plåster som brukar ligga överallt. Eller att ha med sig till stugan eller på resan.


Kulpåsarna kan fås med namn (ej lång, får ej plats i bågen) eller monogram
Just nu är det många produkter som tagit slut i mitt lager.
Hinner inte sy upp att ha i lager utan får tillverka eftersom beställningar kommer in.
Många har mailat om intresse för att bli återförsäljare.
Jättekul tycker jag.
Kram Åsa



torsdag 9 april 2009

Vinnaren och påskbilder

Tusen tack alla ni som var med i min tävling. Det blev ungefär 60 lotter. Har försökt kika in en snabbis till er alla. Många nya fina bloggar som jag ska försöka hinna kolla på sen.

VINNAREN BREV...................................


Grattis Den gamla skolan. Kikar in till dej sen för att se vem du är och hur du har det. Maila mej din adress sen på info@asasvenskdesign.se Fundera vilken väska du vill ha och vilket motiv och namn/text. Stressa inte för som jag skrev förut så får du ev. vänta lite innan jag börjar tillverka. Har en större beställning just nu till ett bröllop och lite andra som ligger och väntar och det är lite ledighet åxå.

Väskor ska läggas in på min hemsida www.asasvenskdesign.se framöver men går att beställa ändå. Och en hel del små förvaringspåsar/tygpåsar till olika saker ska ni få se nästa gång.




Här nedan kommer lite påskigt som vi satte upp igår. Barnen ville ta fram sitt påskpynt och då blev det att jag plockade fram några saker. Minimalt i år. Har tyvärr inte tid och ork att påska. Maken blev akutopererad i måndags så han får inte lyfta en pinal på läääänge.


Inga nya saker, bara hönorna i grått linne är nytillverkade. Är inte helt nöjd med mönstret ritat på fri hand. Ska utveckla det mera sen. Gjorde ett godisfat/tårta som barna ska få smaska på och vi så klart eller mest jag hihi... Inga nya fjädrar är köpta med tanke på de stackars hönorna.
Ha nu en riktigt go påskhelg
Nästa inlägg: Tygpåsar.
Kramis Åsa

onsdag 1 april 2009

Tävla om en personlig väska

Hej hopp, nu har jag äntligen fått till några väskor. Många har frågat efter dessa väskor så nu kan man även beställa en personlig väska. Kommer när jag hinner att lägga ut dessa på hemsidan. Maila gärna in till mej om du vill köpa en väska. Fin och rolig present och perfekt på dagis att förvara extrakläder i.





I denna TÄVLING kan du vinna en valfri personlig väska. Med broderat namn eller liten text, tex. Handarbete, Pyssel, osv. (Det måste få plats i min broderbåge. ) Du kan välja någon av dessa färger på bilderna. Den höga väskan är 43 x 31 cm, den lilla 26 x 31 cm (och med liten botten på den lilla. Den lägre väskan är nog mera som en lekväska. Den höga är även jättebra till att förvara sitt handarbete i.







Denna väska är i linne och en bomullskant, spets fram i linne. (299 kr).
I denna kan du ha din stickning.

Väska i bomull, 43 cm (249kr).

Lägre väska i linne och bomullskant 26 cm (249 kr).

Bomullsväska, kan ej fås med polisbrodyr (mönster krånglar) 249 kr.


Brodyr som kan fås är: hammare, traktor, bil, häst, kanin, liggande katt, stående katt, groda, shoppingmus, får, blommor. Färgerna på brodyren kan ändras.


Det kan hända att ni får vänta lite på vinsten eftersom jag kommer att sy den mellan mina andra beställningar.


Morsdagstips:

Personlig väska


***

Lycka till i min tävling
Du behöver bara kommentera och länka med bild på din blogg.
Avslutas onsdag 8/4 kl 00.00


***

Kram Åsa